Ons steunen

Ons steunen

Met elkaar moeten we het binnen halen. Sponsors, deelnemers, betrokken verenigingen en donateurs. Alles is welkom en niks blijft er aan de strijkstok hangen. Wij hebben geen ondergrens voor giften en willen dat de Loop voor iedereen toegankelijk blijft. Ook een bijdrage in natura is mogelijk. Immers zijn er ieder jaar zaken nodig zoals de drankjes, de broodjes, het fruit, de sporthal, een verzekering, en nog veel meer is er nodig om de Loop mogelijk te maken. En dit alles komt van sponsors en donateurs!

Sponsors

De Stichting Lopen Tegen Kanker is ontzettend blij met sponsors. Heeft u vragen of wilt u onze stichting op een andere manier steunen? Neemt u dan om de mogelijkheden te bespreken contact op met info@lopentegenkanker.nl. Door de ANBI status van onze stichting is uw gift of steun 100% fiscaal aftrekbaar. Wij zien u graag tegemoet als sponsor van Lopen Tegen Kanker.

De volgende bedrijven/organisaties sponsorden of steunden ons in 2019:

Doneren

Draagt u ons doel en onze stichting een warm hart toe en wenst u een financiële bijdrage te doen? Dat kan! Indien u ons wilt steunen door middel van een donatie, dan kunt u het storten op ons bankrekeningnummer: NL80RABO0159097142 t.n.v. Stichting Lopen tegen Kanker.

ANBI voordeel

Onze Stichting heeft de Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) verklaring verkregen. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op uw belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, kunt u meer schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt. U kunt er dus zelf voor kiezen om het voordeel te houden of weg te schenken aan de instelling van uw voorkeur. Voor meer informatie over “giften aan goede doelen” en wat precies aftrekbaar is klik hier.

Vanaf 1 januari 2008 wordt giftenaftrek toegestaan voor giften gedaan aan instellingen die door de Belastingdienst bij beschikking zijn aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI’s). Klik hier voor meer informatie over ANBI’s.

Vrijwilliger?

Onze Stichting is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vele handen maken immers licht werk en om zaken als de Loop Tegen Kanker goed te organiseren hebben we veel mensen nodig. In 2011 hebben er ruim 80 mensen geholpen om de loop tot een succes te maken. In 2012 hadden we er ruim 100. Straks in 2022 hebben we meer dan 130 actievelingen nodig die zo’n groot evenement mogelijk maken. Wil je meehelpen tijdens de loop? Heb je ideeën of heb je wat te bieden waarmee je ons kunt helpen, neem dan contact op via info@lopentegenkanker.nl.