Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Laatste nieuws

2 avonden tennissen voor heel goed doel

27.01.2013

Op twee zaterdagavonden, 19 en 26 januari, is er door 220 mensen meer dan €9000,- bij elkaar getennist. Hiermee wordt de behandelkamer, die gebruikt wordt voor patiënten die een beenmergpunctie ondergaan, in het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp verfraaid.

In de behandelkamer wordt de punctie gedaan en moet de patiënt vervolgens 15 minuten op de plek van het biopt liggen, zodat bloeding wordt verminderd door de druk. Het onderzoek wordt door veel patiënten als onprettig tot zeer ondragelijk beschreven i.v.m. de hevige pijn. Ons doel is om dit kwartier iets te verzachten door de meest sfeervolle behandelkamer van Nederland te maken, waarin niemand meer in stilte tegen een witte muur hoeft te kijken. Hier hebben we voor getennist!

Beide avonden waren een gigantisch succes, qua opbrengst en sfeer. De reacties waren hartverwarmend.
Voor het toernooi op 19 januari schreven 132 mensen in. Gisteren was het de beurt aan 24 bedrijven de met een of meerdere koppels hadden ingeschreven.

Ex-wereldspeler Martin Verkerk trapte het event af met een clinic. Geholpen door Tonny Singeling en Maarten Berendsen van Match werkten de deelnemers aan hun opslag, volley en backhand.
De band Who Cares en DJ Jeroen Robbers verzorgden de muziek. LJ Sport de ballen, Dekker de hallen en de prijzen werden beschikbaar gesteld door Rondvaart Leiden, Snowworld, Visser Fysiotherapie en Sport, KPN, Verhaghe Sassenheim, Leendert Kuipers Fietsen, Bakkerij Ammerlaan.

Een van de deelnemers werd dermate gepakt door het verhaal van onze stichting en het goede doel dat we steunen dat hij spontaan €500,- aan ons over heeft gemaakt. Fantastisch!
Volgend jaar weer!


P.S. De volgende bedrijven deden mee: ABN AMRO Leiden, Adamas Inloophuis Nieuw Vennep, Admiraal de Witt Noordwijk, AH Warmond, BDO accountants, Cargill, Carriere voor iedereen, Centennium business intelligence, Dekker Warmond, Flynth accountants, Frank van Stijn Wooninrichter, Hotel Bedding, Huisartsen Warmond, Leef Je Merk bedrijfspositionering, Lemon Grass gastronomie, Match Tennis, Nederlands Talen Instituut, PridePR Leiden, Rabobank Leiden, SLAM-online.nl, Van Diest Holding, Veilinghuis Burgersdijk en NiermansTerug naar overzicht