Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Laatste nieuws

Stichting LTK als voorbeeld

10.01.2013

In de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester van Teylingen wordt onze stichting en het initiatief Lopen Tegen Kanker expliciet genoemd als voorbeeld voor positieve samenwerking.
In de stijl van John F Kennedy sloot de burgemeester af met de woorden: Wens elkaar een goed 2013 maar stel vooral de vraag: "Wat zouden wij door samenwerking in het nieuwe jaar kunnen bereiken?"

De hele tekst staat op onze site. Het gedeelte dat op ons betrekking heeft is het volgende:

" Een goed voorbeeld van teamwerk en krachtenbundeling is het initiatief van de Stichting Lopen tegen Kanker. In 2010 is op initiatief van Corina van Diest uit Warmond deze stichting opgericht en hebben nu al twee keer een sponsorloop georganiseerd.

Doel van de Stichting is om op een positieve wijze mensen in beweging te brengen tegen kanker, geld in te zamelen voor de strijd tegen deze ziekte en een bewuster en gezonder levensstijl te activeren. De Stichting kan dit evenement niet alleen met de zes bestuursleden organiseren en zij mogen tijdens de evenementen rekenen op de steun van ruim 100 vrijwilligers.

De visie van de Stichting berust op 3 pijlers; preventie, barrières doorbreken en dichtbij en dat laatste doet de Stichting ook letterlijk door financiële ondersteuning te geven aan herkenbare doelen die dichtbij liggen bij de mensen die worden getroffen door kanker.

Daarom is het niet meer dan terecht dat de waarderingsprijs 2012 die de gemeente Teylingen ieder jaar beschikbaar stelt dit jaar wordt uitgereikt aan de Stichting Lopen tegen Kanker".

Terug naar overzicht