Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 15 september 2017 Zondag 8 oktober zal de 7e editie van Lopen Tegen Kanker van start gaan. Het bestuur heeft besloten dat de 7e editie voorlopig de laatste editie zal zijn die door hen georganiseerd gaat worden. De afgelopen twee jaar is het bestuur bezig actief geweest om mensen te benaderen die de organisatie van de loop konden overnemen en/of het bestuur konden aanvullen, maar helaas is dit niet gelukt. De stichting blijft wel bestaan en in 2018 gaat het bestuur zich beramen over mogelijke nieuwe activiteiten. Mocht u zich serieus geroepen voelen om voortrekker te worden van de Loop zodat deze ook in 2018 op de agenda staat, meldt u zich dan persoonlijk bij een van de leden van het bestuur of via info@lopentegenkanker.nl. Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
  • zaterdag 2 april 2016 Schrijf nu in voor de 6e Loop Tegen Kanker. Op zondag 9 oktober vindt alweer de 6e Loop tegen Kanker plaats en zijn we inmiddels een begrip in de regio! Bent u er dit jaar ook bij? Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Laatste nieuws

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Lopen tegen Kanker 2012 video op website
26.04.2013
De volledige video van de Loop Tegen Kanker '12 staat nu op onze website.
Lees verder

Bewegen is gezond!
23.03.2013
Op 1 april is er in Duiven een mountainbiketocht en in Oegstgeest vindt de 38e Haaswijkloop plaats.
Lees verder

Jaarverslag 2012
23.03.2013
Omdat wij graag aan onze sponsoren, deelnemers, vrijwilligers en achterban willen laten zien hoe we werken, is onder het kopje jaarverslagen het verslag van 2012 te vinden.
Lees verder

Nog nooit zo gelachen.....
23.03.2013
Vanuit ons wensen fonds hebben we op 7 maart een wens vervult voor een 31 jarige terminale jonge vrouw. Deze vrouw haar levensverwachting is nog erg kort en haar tijd die haar nog rest wil ze nog het maximale uit haar leven halen. Echter haar fysieke gestel gaat snel achteruit. Toen de aanvraag van haar vriendin binnen kwam hebben we geen minuut geaarzeld en in kaart gebracht wat ze graag nog zou willen. Haar antwoord was kort en krachtig: als het maar leuk is en waar ik bij kan lachen, samen met mijn man, ouders, broer, zus en aanhang.
Lees verder

Interview Dichterbij Magazine Rabobank LLO
04.03.2013
Voor de voorjaarseditie van het ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank Leiden, Leiderdorp & Oegstgeest heeft Joachim van Diest, voorzitter van de stichting Lopen Tegen Kanker, een interview gegeven.
Lees verder

Schaats-clinic Tegenkracht
04.02.2013
Schaats-clinic Tegenkracht De Stichting Tegenkracht (goed doel van onze stichting) organiseerde zaterdag 2 februari j.l. een schaatsclinic. Onder bezielende leiding van echt top marathon schaatser Fausto de Marrieros schaatsen een 40 tal betrokkenen en (ex-)patiënten hun, steeds beter wordende, rondjes op de Haarlemse IJsbaan.
Lees verder

2 avonden tennissen voor heel goed doel
27.01.2013
Op twee zaterdagavonden, 19 en 26 januari '13, is er bij Dekker Warmond door 220 mensen €9000,- bij elkaar getennist. Hiermee wordt de behandelkamer, die gebruikt wordt voor patiënten die een beenmergpunctie ondergaan, in het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp verfraaid.
Lees verder

Tennis Tegen Kanker Vriendentoernooi
19.01.2013
Vanavond is er weer onze 2e editie van Tennis Tegen Kanker. Uiteindelijk hebben we, door de enorme toeloop, zelfs 10% meer deelnemers dan gepland! Vanavond gaan 66 teams de strijd met elkaar aan voor een aantal leuke prijzen, maar ook om gewoon in beweging te komen!
Lees verder

Met verdriet iets positiefs doen
10.01.2013
"Met verdriet iets positiefs doen" is de titel van het interview met Corina dat 9 januari 2013 in het Witte Weekblad stond na aanleiding van de Waarderingsprijs die onlangs door de burgemeester is uitgereikt.
Lees verder

Stichting LTK als voorbeeld
10.01.2013
In de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester van Teylingen wordt onze stichting en het initiatief Lopen Tegen Kanker expliciet genoemd als voorbeeld voor positieve samenwerking. De tekst van deze speech staat op onze site.
Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9