Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 15 september 2017 Zondag 8 oktober zal de 7e editie van Lopen Tegen Kanker van start gaan. Het bestuur heeft besloten dat de 7e editie voorlopig de laatste editie zal zijn die door hen georganiseerd gaat worden. De afgelopen twee jaar is het bestuur bezig actief geweest om mensen te benaderen die de organisatie van de loop konden overnemen en/of het bestuur konden aanvullen, maar helaas is dit niet gelukt. De stichting blijft wel bestaan en in 2018 gaat het bestuur zich beramen over mogelijke nieuwe activiteiten. Mocht u zich serieus geroepen voelen om voortrekker te worden van de Loop zodat deze ook in 2018 op de agenda staat, meldt u zich dan persoonlijk bij een van de leden van het bestuur of via info@lopentegenkanker.nl. Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
  • zaterdag 2 april 2016 Schrijf nu in voor de 6e Loop Tegen Kanker. Op zondag 9 oktober vindt alweer de 6e Loop tegen Kanker plaats en zijn we inmiddels een begrip in de regio! Bent u er dit jaar ook bij? Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Laatste nieuws

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ruim 1300 deelnemers gingen u voor!
10.10.2014
De voorinschrijving is inmiddels gesloten met een recordaantal van ruime 1300! U kunt zich ook op 12 oktober nog inschrijven vanaf 9 uur in sporthal "de Geest" tot een kwartier voor aanvang van het bijbehorende onderdeel. De inschrijfkosten bedragen €10,00 p.p. voor zowel de 5 km, de 10 km als de wandeltocht. Deelname aan de Gezinsloop 'kost' €5,00 p.p.
Lees verder

Loop ook mee op 12 oktober en maak het verschil!
25.09.2014
Kom in beweging en Loop ook mee tegen Kanker op Zondag 12 oktober in Warmond. Je kunt kiezen uit de Gezinsloop (2 km), 5 km en 10 km hardlopen of een mooie wandeltocht door de polder van 10 km.
Lees verder

Sponsors gezocht voor 4e Loop tegen Kanker
15.08.2014
Voor de 4e Loop zijn wij nog op zoek naar een aantal sponsors die ons kunnen helpen om onze doelen te verwezenlijken. Dit jaar hebben zich al weer diverse partijen gemeld zoals bv. Zorg en Zekerheid en Pride PR. Lees verder voor onze sponsormogelijkheden.
Lees verder

Nieuwe Poster Lopen Tegen Kanker
26.07.2014
Nieuwe Poster Lopen Tegen Kanker RON Graphic Identities, onze verre vriend uit Budapest, die belangeloos heel veel grafisch werk voor ons doet, heeft weer een prachtige poster ontworpen waar u niet om heen zult kunnen. Wilt u ook een poster hebben om onze loop te promoten? Stuur dan een mailtje naar info@lopentegenkanker.nl met vermelding van uw adres en het aantal gewenste posters.
Lees verder

Webshop Lopen Tegen Kanker
15.07.2014
Webshop Lopen Tegen Kanker Het is nu mogelijk om uw eigen (gepersonaliseerde) Lopen Tegen Kanker sportkleding aan te schaffen. Deze webshop is volledig ingericht door Company2Wear uit Sassenheim. Zij zullen ook de bestellingen en bezorging verzorgen. Dankzij de betrokkenheid van Company2Wear vanaf onze 1ste Loop komt 25% van de omzet ten goede aan stichting Lopen Tegen Kanker.
Lees verder

Update archief
31.05.2014
Update archief In 4 jaar tijd is er door ons enorm veel foto en filmmateriaal verzameld. Onder het menu archief is hier een uitgebreid overzicht van te vinden.
Lees verder

Ipad's Spaarne Ziekenhuis
26.05.2014
Ipad's Spaarne Ziekenhuis Met de opbrengst van Tennis tegen Kanker 2014 hebben wij 10 Ipad's kunnen schenken aan de oncologieafdeling van het Spaarne Ziekenhuis.
Lees verder

Tennis Tegen Kanker wederom succes
26.01.2014
In 2 zaterdagavonden hebben bijna 200 tennissers € 7.500,- bij elkaar geslagen. Met geheel belangeloze steun van Sjeng Schalken, die hiervoor notabene overkwam uit België, Bandana Sports, Match Tennis, Dekker Sports, Driftwood Acoustic Duo (muziek) en deelname van 21 bedrijven zijn de evenementen super geslaagd verlopen.
Lees verder

Adamas Huis dankt ons speciaal
28.11.2013
Het Adamas huis dankt ons op een speciale manier: "Dankzij jullie bijdrage hebben we écht een verschil kunnen maken voor mensen met kanker en hun naasten. We hebben diepe bewondering voor de manier waarop jullie je keer op keer inzetten met hart en ziel. De beleving en mogelijkheden die jullie daarmee creëren voor mensen die getroffen zijn door kanker maakt het heel bijzonder!"
Lees verder

Stoelen BMT afdeling LUMC
27.11.2013
Vorig jaar, na onze 2e Loop tegen Kanker, organiseerde Gonny van der Meij haar eigen loop met als doel om geld op te halen voor de BeenMerg Transplantieafdeling in het LUMC te Leiden.
Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9